_DSC6023.jpg

Tule kahville tai keitolle, kuohuvalle tai kuplivalle Hvitträskiin, kansallisromanttisen designin ja arkkitehtuurin helmeen!

Kahvila Hvitträsk Cafe palvelee touko-syyskuun välisenä aikana keskiviikosta sunnuntaihin klo 11 – 17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tule nauttimaan kahvikupposesta tai keittolounaasta luonnonhelmassa, rauhallisessa ja upeassa museoympäristössä. Tarjoilemme kahvilassamme kahvilatuotteita sekä päivän keittoa. Keitto tarjolla niin pitkään kuin riittä klo 11.00 alkaen. Tilaathan ryhmälle ruokailun ennakkoon.

Ryhmäruokailu,  Ennakkoon tilattuna voimme järjestää ryhmällenne muunkin kuin keittolounaan sovitusti.  Myös kahvitukset ryhmällenne onnistuvat kauttamme.

Kokous Hvitträskissä? Pohjoispäädyn kokoustilat varattavissa kauttamme, jonne valmistamme tilauksesta ruoat aina aamupalasta iltapäiväkahveihin ja illallisiin. Pohjoispäädyssä on myös saunomis mahdollisuus pienille ryhmille.

Saunomaan? Voit vuokrata Hvitträsk-järven rannalla sijaitsevan rantasaunan käyttöösi. Toimitamme saunalle myös ruoka- ja juomatarjoilut tilatusti.

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!